Sticker Lamp Крушка с Батерии

4,99 лв.

  

С тази оригинална Sticker Lamp Крушка с Батерии можете да имате светлина навсякъде, където искате, без кабели и жици. Sticker Lamp Крушката с Батерии е изключително лесна за употреба. Само залепете основата на някоя повърхност, където искате да се освети, поставете крушката и дръпнете въженцето, което я включва и изключва. Толкова е лесно и бързо! Sticker Lamp Крушката с Батерии е направена от специлна пластмаса, която не се чупи и не гори при нагряване и е безопасна за деца. Освен това, тази преносима лампа е лека и лесна за използване и можете да я вземете навсякъде и да я използвате и като фенер.

Sticker Lamp Крушката с Батерии е иделна за къмпинг, градини, стълбища, бараки, мансарди, тераси, дворове, мазета, автомобили, килери, гардероби… и много други помещения, които често са трудно достъпни. Иделни са също и при спиране на тока. Не се колебайте повече и вземете тази крушка с батерии от BigBuy на най-добра цена, възможно най-скоро. Много е полезна и повече няма да стоите на тъмно!

Работи с бетерии (4 x AA, не са включени).

В допълнение към залепваща се основа за захващане за стената, Sticker Lamp Крушката с Батерии включва два винта, в случай, че предпочитате да закрепите крушката по този начин. Има необходимите дупки в основата.

Все още няма отзиви.

Добавяне на отзив

Бъдете първият написал отзив за “Sticker Lamp Крушка с Батерии”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Категория: Етикет:
Updating…
  • Нямате артикули в количката.