OkKey Ключодържател Търсач на Ключове

2,99 лв.

Изчерпан

Често ли губите ключовете си? Най-накрая има решение на този проблем. Представяме ви OkKey Ключодържателя Търсач на Ключове! Благодарение на неговия прост и дискретен дизайн, този търсач на ключове ще ви помогне да не изпадате в паника, когато трябва да оставите ключовете си или не си спомняте къде сте ги оставили. Класика!

Активирайте OkKey Ключодържателя Търсач на Ключове със свирката и тя ще започне да издава звуци и ще можете да намерите ключовете. Пиу, пиу, пиу и ключовете ви са тук! Освен това, ще можете да използвате сигнала с LED осветление, който е много полезен в тъмното. OkKey има бутон за използване на светлината като фенерче за отваряне на врати през нощта.

Този Ключодържател Търсач на Ключове е не само интересен и практичен, но и отлична идея за подарък, с който да изненадате всеки. Вероятно познавате не един човек, който се нуждае от този невероятен търсач на ключове!

Без повече драми за загубени ключове! Сложете край на кошмара и си купете тази свирка, най-добрия ключодържател, с който няма да губите ключовете си!

  • Цвят: бял с метални сиви детайли

  • Размер: прибл. 3 x 5 x 1 cм.

  • Работи с батерии CR2016 (включени)

Все още няма отзиви.

Добавяне на отзив

Бъдете първият написал отзив за “OkKey Ключодържател Търсач на Ключове”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Категория: Етикет:
Updating…
  • Нямате артикули в количката.