Depil Spring Епилатор за Лице

1,99 лв.

Изчерпан

Представяме ви новия и оригинален Depil Spring Епилатор за Лице! Това е безопасен и ефективен метод за премахване на косми по лицето от корена бързо, чисто, точно и безболезнено. Този естествен метод за епилация е основан на древна и традиционна техника, позната като прокарване. С този уред за епилация на лицето с най-високо качество можете да премахване косъмчета от деликатните области по естествен начин без да използвате електричесто и химикали. Depil Spring Епилаторът за Лице не причинява раздразнение на кожата и няма странични ефекти, за разлика от други разпорстранени системи за епилация, които са по-агресивни (чувствителната кожа може леко да се зачерви, но зачервяването изчезва за няколко минути). Ще откриете, че Depil Spring Епилаторът за Лице е много полези и удобен, тъй като е лек, лесен за използване и можете да го носите навсякъде, защото заема много малко място.

Depil Spring Епилаторът за Лице е пружина от неръждаема стомана с пластмасови дръжки отсрани и е много лесен за използване. Просто огънете и осучете. Толкова е просто! Дръжте двата края на Depil Spring Епилатора за Лице и ги огънете надолу под формата на U. След това поставете уредът на зоната с нежелани косъмчета на лицето и завъртете в обратната посока навътре и навън с продължителни движения на едно и също място докато всички косъмчета не бъдат отстранени. Движете Depil Spring Епилатора за Лице в противоположната посока на ръстежа на косъмчетата. След употреба е препоръчително да хидратирате епилираната зона, за да омекотите кожата.

Depil Spring Епилаторът за Лице е специално създаден за премахване на косъмчетата от корена (с дълготраен ефект). Препоръчва се специално за зоната на лицето: около устните, бузите, челото, брадичката и врата. Да не се използва за премахване на косъмчета от други части на тялото: вежди, мигли, подмишници, крака, гръб, триъгълник…

Все още няма отзиви.

Добавяне на отзив

Бъдете първият написал отзив за “Depil Spring Епилатор за Лице”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Категория: Етикети: ,
Updating…
  • Нямате артикули в количката.